Τα κατοικίδιά μας είναι μέλη της οικογένειάς μας. Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και θέλουμε να τα έχουμε δίπλα μας κάθε στιγμή.Ελάχιστοι έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε κήπο όπου θα μπορούσαμε να αφήνουμε για κάποιες ώρες το κατοικίδιό μας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το αγαπημένο μας τετράποδο να βρίσκεται συνεχώς μέσα στο σπίτι.

Αν είσαστε φανατικοί με την τάξη και την καθαριότητα έρχεστε αντιμέτωποι με τα εξής ερωτήματα: Είναι το σπίτι μου πραγματικά καθαρό; Μήπως μυρίζει άσχημα; Μα αφού καθάρισα το πρωί, πώς γεμίσαμε πάλι τρίχες; Μην απελπίζεστε, υπάρχει λύση για να συμβιώνετε όλοι αγαπημένοι και να μη σας κοιτάει με απορία ο αγαπημένος σας τετράποδος φίλος που όλη την ώρα κυκλοφορείτε με μία σκούπα.

Με λίγη φροντίδα, σχολαστικότητα και ενημέρωση ο συνδυασμός σκύλος γάτα και καθαριότητα είναι μονόδρομος. Η φροντίδα μπορεί να επιτευχθεί με τη σωστή επιλογή προιόντων καλλωπισμού και καθοδήγηση από εξειδικευμένο κατάστημα και προσωπικό. Η επιλογή της σωστής χτένας-βούρτσας αφαιρεί το νεκρό τρίχωμα διατηρώντας το υγιές και βάζει τέρμα στην τριχόπτωση μέσα στο σπίτι.

Το πιο σημαντικό όμως πρόβλημα των ιδιοκτητών είναι οι δυσάρεστες οσμές των τετράποδων φίλων μας που δημιουργούν μία “δύσοσμη” συμβίωση. Ευτυχώς, για εμάς υπάρχουν εξειδικευμένα προϊόντα απόσμησης για κατοικίδια. Ένα εγκεκριμένο προϊόν απόσμησης για κατοικίδια θα εξαφανίσει τις μυρωδιές από το τρίχωμά του, το κρεβάτι, τον καναπέ και γενικότερα από τους χώρους του σπιτιού μας.Ειδικότερα για κάποια είδη που δεν μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο η επιλογή ενός spray καταπολέμησης οσμών είναι η μόνη λύση.

Υπάρχει μία ποικιλία από αποσμητικά χώρου για την άρση των οσμών κατοικίδιων ζώων. Για να έχετε την καλύτερη επιλογή εξετάστε το είδος του κατοικίδιου ζώου που έχετε και το είδος των οσμών που προσπαθείτε να εξαλείψετε. Ακόμα και όταν πρόκειται για κουτιά απορριμάτων γάτας (αμμολεκάνη) μπορείτε να ψεκάζετε τα φίλτρα ή ακόμα το δοχείο και το χώρο γύρω από την αμμολεκάνη της γάτας. Έτσι, οι ενοχλητικές μυρωδιές, συμπεριλαμβανομένων των ούρων, του τριχώματος και των ποδιών (ιδιαίτερα τις βροχερές ημέρες) από τη βόλτα και άλλων “ατυχημάτων” στο σπίτι, θα εξαλειφθούν χρησιμοποιώντας ένα από τα καλύτερα αποσμητικά χώρου για οσμές κατοικίδιων ζώων. Ένα τέτοιo προϊόν είναι το clinifect spray 500 ml. Αυτές οι αποσμητικές ουσίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για την αποτελεσματική και ασφαλή αντιμετώπιση των δύσκολων οσμών των κατοικιδίων μας.